Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از راه اندازی سامانه Sbmuscholar و ایجاد دانشکده مجازی پژوهش برای توانمندسازی اعضای هیات علمی خبر داد.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر افشین زرقی در آخرین شورای پژوهشی دانشگاه با ارائه گزارشی گفت: H-index دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ۹۵ و سرانه مقاله به ازای هیات علمی از ۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹۵ در ۴ سال پیش به ۲.۱ افزایش یافته است. از طرفی ۳۰ درصد به مجموعه اساتید فعال در حوزه پژوهش نیز افزوده شد.

زرقی روند تولید مقاله را با استناد به وزارت بهداشت را صعودی اعلام کرد و گفت: امسال ۳ هزار و ۵ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تولید شد.

وی از کسب ۱۶۲۵ امتیاز و کسب رتبه دوم در فناوری پزشکی خبر داد و گفت: یکی از اولویت های سال آینده معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، آموزش مجازی پژوهش در علوم پزشکی است. در حال محتواسازی آن هستیم و هدف، ایجاد دانشکده مجازی پژوهش برای توانمندسازی اعضای هیات علمی است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از راه اندازی سامانه Sbmuscholar خبر داد و افزود: با این اقدام تمام اطلاعات پژوهشی دانشگاه به آسانی در دسترس خواهد بود.

دکتر سیدامیرمحسن ضیایی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز به اهمیت توسعه پژوهش های تولید محور اشاره کرد و گفت: دانشگاه هایی می توانند کشورها را در شاخص های مختلف توسعه یافتگی ارتقاء دهند که پژوهش محور باشند و بتوانند پژوهش ها را به رفاه و ثروت برای جامعه تبدیل کنند.

وی ادامه داد: توسعه کمی دانشگاه ها به تنهایی نمی تواند راهگشا باشد. در مسیر توسعه، باید شاخص های کیفی و اثرگذاری تحقیقات مدنظر قرار گیرد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ابراز امیدواری کرد در حوزه تحقیقات و فناوری، دانشگاه بتواند بر اساس مزیت های نسبی خود حرکت کند و در این حوزه ها خود را متمایز کند.

دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این شورا با تشکر از تمام فعالیت های حوزه پژوهش، تحقیقات و فناوری که به دست همکاران در دانشکده ها، بیمارستان ها و مراکز تحقیقاتی انجام شده است، ابراز امیدواری کرد این روند در سال آینده با شتاب بیشتری دنبال شود.

وی با اشاره به اهمیت انجام پژوهش های نافع، ادامه داد: تحقیقاتی باید مورد توجه باشد که مشکلات مردم در حوزه سلامت را حل کند؛ در این راستا هم نگاه شهری و استانی و هم نگاه ملی اهمیت دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه پژوهش برای ارائه بهتر خدمات در حوزه سلامت باید HSR باشد، گفت: پژوهش باید آموزش ما را نیز اصلاح کند.

آقاجانی توجه به پژوهش های عمیق، کارآفرین، ثروت آفرین و طرح های خدمت محور را مهم اعلام کرد و اظهار داشت: دانشگاه نباید مانع شرکت های دانش بنیان برای تولید محصول باشد بلکه باید مسیر را برای ادامه فعالیت اینگونه شرکت ها فراهم کند.

وی به لزوم افزایش و تداوم ارتباط حوزه پژوهشی با رسانه اشاره کرد و گفت: باید دستاورد پژوهشکده ها در رسانه با زبانی مردم پسند معرفی شود زیرا این فعالیت ها در پژوهشگاه های دانشگاه جزیی از افتخارات ملی محسوب می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص مراکز تحقیقاتی بالینی بیمارستان ها، تصریح کرد: این مراکز می توانند کمک های شایانی به حوزه پژوهشی ارائه کنند. به این مراکز باید توجه ویژه ای داشت و منابع انسانی مناسبی را در اختیارشان قرار داد تا از این پتانسیل در بیمارستان استفاده شود.

آقاجانی ابراز امیدواری کرد: تلاش خواهیم کرد در سال آینده نتیجه تلاش ها در حوزه پژوهش اثرگذارتر باشد و با فکر و اندیشه اساتید بزرگ، مسیر اعتلای دانشگاه را به خوبی طی کنیم.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۱۱۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند

به گزارش قدس خراسان به نقل از وبدا، حسن عبدالله‌زاده در حاشیه همایش پیشکسوتان بهورزی و گسترش قطب ۹ کشور، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امروز به مناسبت بزرگداشت روز معلم مراسم تجلیل از مربیان شاغل و بازنشسته بهورزی استان برگزار شد که زحمات بسیاری در حوزه سلامت به‌خصوص در مناطق محروم، کم برخوردار و صعب‌العبور داشتند و همه ما قدردان زحمات ۳۰ ساله این عزیزان هستیم و با افتخار دست این مربیان عزیز را در هفته بزرگداشت مقام معلم می‌بوسیم.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در این مراسم از بیش از ۱۰۰ پیشکسوت و مربی بهورزی تقدیر به عمل آمد.

وی افزود: در حال حاضر ۱۱۰۰ بهورز در مناطق روستایی حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شاغل هستند و حداقل ۶۵۰ نفر دیگر نیاز است که به وضعیت ایده‌آل در تامین نیروی انسانی موردنیاز در این حوزه برسیم.

عبدالله زاده با تاکید بر اینکه ۵۰۰ دانش آموز بهورزی هم‌اکنون در حال گذراندن دوره آموزشی هستند و در مهر و بهمن ماه سال آینده فارغ‌التحصیل می‌شوند و این افراد بلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی به‌کارگیری خواهند شد، گفت: طبق وعده معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با موافقت رئیس سازمان استخدامی کشور یک آزمون دیگر در طی ۳ ماه آینده برگزار خواهد شد تا که مابقی کسری نیروی بهورزی در سطح کشور از جمله ۱۵۰ نیروی مابقی جهت به‌کارگیری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تامین گردد.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: این ۱۵۰ نیرویی که در آزمون بعدی جذب خواهند شد پس از طی دوره آموزشی ۲ ساله و فارغ‌التحصیلی در این دوره در مراکز و خانه‌های بهداشت روستایی به‌کارگیری می‌شوند.

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد