Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر رعایت عدالت آموزشی در آزمون های ورود به دانشگاه تاکید کرد.

دکتر محمد آقاجانی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص تصویب ماده واحده‌ای در مجلس شورای اسلامی مبنی بر افزایش سهمیه 5 درصدی ورود به دانشگاه برای خانواده‌های ایثارگران، اظهارکرد: دانشگاه در زمینه پذیرش دانشجو بر اساس چارچوب قانون مجلس و بخشنامه وزارت بهداشت اقدام می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سهمیه ابعاد و بحث های مختلفی دارد ولی در هر صورت عدالت آموزشی باید در آزمون‌های ورودی دانشگاهها رعایت شود و امیدواریم تمامی تصمیم‌گیری‌ها در جهت عدالت آموزشی باشد.

دکتر آقاجانی همچنین با اشاره به بحث فضای فیزیکی و پراکندگی دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به عنوان یکی از مشکلات مهم دانشگاه، اظهار کرد: برخلاف اکثر دانشگاههای علوم پزشکی کشور که یک سایت مرکزی دارند و دانشکده‌های آنها در یک پردیس مرکزی متمرکز هستند، دانشگاه ما 13 دانشکده و قریب 1400 دانشجو دارد که در 10 نقطه تهران پراکنده هستند.

وی با تاکید بر اینکه مصلحت دانشگاه حرکت به سمت تمرکز دانشکده هاست، عنوان کرد: پراکندگی دانشکده ها هم باعث افزایش هزینه ها شده و هم رفت و آمد دانشجویان و اساتید را مشکل می کند. از سوی دیگر این مساله بر کیفیت آموزش نیز تاثیرگذار است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه برای حل این مشکل چند برنامه در هیات امنا و هیات رییسه دانشگاه مطرح وتصویب شده، گفت: دانشگاه در حال بررسی و پیگیری این مصوبات است. باید ببینیم بر اساس توان و شرایط اجرای کدامیک امکان پذیر است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان تاکید کرد: اگر بتوانیم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را از لحاظ علمی به گونه ای توسعه دهیم که از موقعیت و جایگاه قابل قبولی در سطح منطقه‌ای و بین المللی برخوردار باشد، یکی از اهداف مهم شهید بهشتی محقق شده، البته در کنار توسعه علمی و در راستای ترویج تفکرات ایشان در توسعه اندیشه اسلامی و توجه به ارزشهای اسلامی، مصوباتی در هیات امنا و هیات رییسه دانشگاه مطرح است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سهمیه ورود به دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۵۳۴۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال