Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد:رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به سیاستهای دانشکده برای پذیرش دانشجو برای سال جاری، گفت: بر اساس سیاست‌های کلی دانشگاه، امسال کل ظرفیت پذیرش دانشجو از طریق کنکور به دانشجویان غیرشهریه‌پرداز تخصیص یافته است.

به گزارش خرداد ،دکتر علی طبیبی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه امسال نیز همچون سال‌های گذشته پذیرش دانشجوی دکترای عمومی برای دو ترم مهر ماه و بهمن ماه انجام می‌شود، تصریح کرد: امسال از طریق کنکور حدود 213 دانشجوی پزشکی عمومی در دانشکده پذیرش می‌شود که کل این ظرفیت به دانشجویان غیرشهریه‌پرداز تخصیص یافته، برخلاف سال‌های گذشته که بین 30 تا 40 درصد ظرفیت پذیرش دانشجو به دانشجویان شهریه پرداز تعلق داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سال گذشته در کل 290 دانشجو از طریق کنکور و سایر روش‌ها از جمله پذیرش دانشجوی خارجی و غیره در دانشکده پذیرش شد، عنوان کرد: سال گذشته بیش از 30 درصد ظرفیت پذیرش به دانشجویان شهریه‌پرداز تخصیص داشت. 

وی ادامه داد: امسال نیز ظرفیت اعلام شده در دفترچه کنکور 108 نفر برای مهر ماه و 105 نفر برای بهمن ماه بوده که امکان تغییر و یا افزایش این آمار نیز وجود دارد.

اولویتهای دانشکده در پذیرش دانشجوی خارجی

وی با اشاره به برنامه دانشگاه برای جذب دانشجوی خارجی در این دانشکده، عنوان کرد: طی 4 سال اخیر در زمینه جذب دانشجوی خارجی پیشرفت خوبی داشته‌ایم. در گذشته دانشجوی خارجی تنها در قالب تفاهم‌نامه همکاری با سایر کشورها و به صورت بورسیه جذب می‌شد. با این حال چند سالی است که با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته دانشجوی خارجی غیربورسیه از کشورهای منطقه و برخی کشورهای فارسی زبان در دوره پزشکی عمومی و برخی دوره‌های مشاهده‌گر و فوق تخصصی مانند چشم و اورولوژی پذیرش می‌شوند.

وی با بیان اینکه دوره بالینی آموزش دانشجویان خارجی به زبان فارسی تدریس می‌شود، اظهار کرد: در هیچ جای دنیا آموزش پزشکی به زبان غیربومی تدریس نمی‌شود، چراکه دانشجو باید توان برقراری ارتباط با بیمار و خانواده‌های آنها را در بخش‌های بالینی داشته باشد.

وی با اشاره به آمار پذیرش دانشجوی خارجی برای سال جاری، عنوان کرد: دانشجویان خارجی دانشگاه دو دسته هستند؛ دسته اول آنهایی که با استفاده از تبلیغات و قراردادهای علمی منعقد شده با سایر کشورها پذیرش می‌شوند، دسته دوم دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های خارج از کشورند که به هر دلیل خواهان بازگشت و ادامه تحصیل در دانشگاه‌های داخل کشور هستند. دانشگاه ظرفیتی را برای این دانشجویان در نظر گرفته ولی هنوز پذیرش انجام نشده است.

وی همچنین با اشاره به برخی اعتراض‌های دانشجویی در خصوص پذیرش خارج از ظرفیت دانشگاه، عنوان کرد: ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها از طریق سیاست کلی وزارتخانه و بر اساس نیاز کشور تعیین می‌شود و دانشگاه نمی‌تواند دخالت زیادی در این تصمیم‌گیری‌ها داشته باشد.

حرکت دانشکده به سمت دانشگاه کارآفرین و بهره‌ور

دکتر طبیبی در خاتمه به برنامه‌ها و اولویت‌های جدید دانشکده پزشکی اشاره کرد و گفت: حرکت به سمت دانشگاه‌های نسل 3 و 4 یعنی دانشگاه‌های بهره‌ور و کارآفرین جزو اولویت‌های ماست. به عبارت دیگر در دنیای امروز وظیفه دانشگاه‌ها تنها آموزش و تحقیقات صرف نیست، بلکه باید تحقیقات و برنامه‌های آنها به ارتقای سطح رفاه افراد جامعه بینجامد که این ماموریت در دانشگاه‌های علوم پزشکی، "سطح رفاه سلامت" تعریف می‌شود. در همین راستا بیشتر برنامه‌های آموزشی و پژوهشی دانشکده به سمت برنامه‌های با کیفیت و ثروت‌آفرین و در نهایت تربیت دانشجویانی توانمند و جامعه‌نگر سوق پیدا کرده است.

برچسب ها: دکتر علی طبیبی ، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، دکتر

منبع: خرداد

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دکتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۱۷۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه همایش پیشکسوتان بهورزی و گسترش قطب ۹ کشور، در جمع خبرنگاران گفت: ۱هم اکنون هزارو ۱۰۰  بهورز در مناطق روستایی حوزه تحت پوشش این دانشگاه شاغل هستند و  دست کم ۶۵۰ نفر دیگر نیاز است که به وضع ایده‌آل در تامین نیروی انسانی موردنیاز در این حوزه برسیم.

دکتر عبدالله‌زاده  افزود: ۵۰۰ دانش آموز بهورزی هم‌اکنون در حال گذراندن دوره آموزشی هستند و در مهر و بهمن سال آینده فارغ‌التحصیل  وبلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی به‌کارگیری می‌شوند.

وی گفت: طبق وعده معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با موافقت رئیس سازمان استخدامی کشور یک آزمون دیگر در ۳ ماه آینده برگزار خواهد شد تا که مابقی کسری نیروی بهورزی در  کشور از جمله ۱۵۰ نیروی مابقی به‌کارگیری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تامین شود.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیان کرد: این ۱۵۰ نیرو پس از طی دوره آموزشی ۲ ساله و فارغ‌التحصیلی در این دوره در مراکز و خانه‌های بهداشت روستایی مشغول به کار می‌شوند.

در این مراسم از بیش از ۱۰۰ پیشکسوت و مربی بهورزی تجلیل شد..

دیگر خبرها

  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران + اسامی دانشگاه‌ها
  • تحصیل رایگان دانشجوی اخراجی آمریکایی در ایران؛ کدام دانشگاه‌ها صف کشیدند؟
  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران؛ این دانشگاه‌ها اعلام آمادگی کردند/ اسامی
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • دانشگاه شهید بهشتی: دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین را بورسیه می‌کنیم
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال