Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی دانشکده داروسازی از برگزاری همایش TEDMED با هدف اصلی پرورش دادن و گسترش ایده‌های بزرگ با تمرکز بر موضوعات سلامت و پزشکی، در دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر نیما نادری اظهار کرد: این رویداد هشتم دیماه از ساعت ۱۵ تا ۱۹ در سالن همایش‌های دانشکده داروسازی واقع در پردیس نیایش برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نادری با اشاره به رویکرد اصلی کنفرانس  TEDMED توضیح داد:  TEDMED یک کنفرانس سالانه است که بر موضوعات سلامت و پزشکی تمرکز داشته، و یک رویداد مستقل است که تحت نظر و جواز کنفرانس تد و با رویکردی مشابه اما در حیطه‌علوم پزشکی، بهداشت و سلامت برگزار می‌شود. این رویداد که از سال ٢٠١٠ به صورت کاملا مستقل و تحت نظر نهاد مستقل TEDMED   برگزار می شود، امکانی را با نام TEDMEDLive در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر جهان قرار داده است تا با برگزاری رویدادهای محلی در زمان کوتاهی پس از برگزاری رویداد جهانی TEDMED و پخش فیلم‌های رویداد همان سال به بحث و گفتگو درباره‌ آنها بپردازند.

وی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی امسال برای دومین‌بار با کسب مجوز از TEDMED این رویداد بین‌المللی را برگزار می‌کند و گروه‌های مختلفی از دانشجویان، دانش آموختگان و اعضای هیئت علمی در این رویداد بین‌المللی حضور خواهند داشت که می‌توانند در ارتباط مستقیم با سخنرانان صاحب‌نام و حاضرین مطالبی فراگرفته و با دید بهتری به آینده‌ی خود و اطرافیانشان نگاه کنند.

معاون پژوهشی دانشکده داروسازی با اشاره به طرح مباحث مختلف در همایش TEDMED  دررابطه با سلامت، اطلاعات و تکنولوژی گفت: در این مراسم سخنرانان تجربیات شخصی و کارآمد خود را با نگاه اجمالی به آینده بهداشت و درمان ترکیب می کنند.

وی تاکید کرد: این کنفرانس در واقع تجمعی از حضور نابغه ها و نوآورترین پیشگامان تکنولوژی، رسانه و سرگرمی بهداشت و درمان  است که ضمن تعامل و تبادل تجربیات تلاش دارند مشکلات اساسی بهداشتی و درمانی مردم را مرتفع کنند.

دکتر نادری اضافه کرد: طی سازوکاری که فراهم شده برگزاری این رویداد برای مراکز پزشکی، دانشگاهی و دولتی بصورت کاملا رایگان انجام می‌شود.

وی گفت: در همایش های TED افراد متفکر و کارآفرین از سراسر دنیا گرد هم جمع می‌شوند تا از مسایلی که به آن اهمیت می‌دهند، سخن بگویند. این همایشها هرساله در چند نوبت برگزار می‌شود و افراد سرشناس بسیاری مانند برندگان جوایز نوبل در مورد مسائل گوناگون سخنرانی می‌کنند. این سخنرانی ها با اقبال عمومی مواجه شده اند و بازدید ویدیوهای سخنرانی‌ها در سایت تد (TED.com) به بیش از دو میلیون بار می‌رسد.

وی  در خاتمه گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قصد دارد تا برای برپایی هرچه بهتر این رویداد از افراد صاحب نام و متخصص در موضوعات مختلف سلامت و علوم پزشکی دعوت به عمل آورد تا به بحث و گفتگو درباره سخنرانی های پخش شده و تبیین جایگاه علوم پزشکی ایران در مباحث ذکر شده بپردازند.          

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۵۴۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار با اولین دوره برداشت جلبک‌های دریایی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط دکتر گل بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

گل‌بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در رابطه با اهمیت این نوع جلبک‌ها اظهار کرد: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی ادامه داد: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و غیره بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است؛ مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و در حال حاضر با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

کد خبر 750465

دیگر خبرها

  • راه‌یابی دو عضو کانون پرورش فکری به مسابقات لکوکاپ جهانی مسقط
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد