Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@14:48:47 GMT

درگذشت دو استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۳۰۸۱۵

درگذشت دو استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

دکتر محمد اسماعیل پورارباب بنیان گزار ارتوپدی دانشگاه و دکتر محمد عرفان دانشیار گروه آموزشی فارماسیوتیکس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دار فانی را وداع گفتند.

به گزارش ایسنا، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعلام کرد دکتر محمد اسماعیل پورارباب از بنیان گزاران ارتوپدی دانشگاه که در راه اندازی بخش‌های ارتوپدی بیمارستان امام حسین، هشتم شهریور و آموزش علمی اخلاقی و سلوک از جان و دل عاشقانه همت کرد شب گذشته (شنبه شب) دار فانی را وداع گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراسم یاد بود درگذشت دکتر محمد اسماعیل پورارباب روز پنجشنبه تاریخ ۱۳ تیرماه از ساعت ۲ الی ۴ بعد از ظهر در هتل اسپیناس پالاس سعادت آباد، سالن پالاس (لابی) برگزار می‌شود.

همچنین دکتر محمد عرفان، دانشیار گروه آموزشی فارماسیوتیکس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و معاون پشتیبانی دانشکده داروسازی این دانشگاه، جمعه ۷ تیرماه بر اثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.

دکتر عرفان دانش آموخته داروسازی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز و همچنین Ph.Dفارماسیوتیکس از دانشگاه منچستر انگلستان بود.

او علاوه بر مدیریت گروه داروسازی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مسئولیت کمیته راهبردی این دانشکده و عضویت در گروه بورد نانوتکنولوژی وزارت بهداشت را در کارنامه خود داشت.

مراسم تشییع پیکر این عضو فقید هیأت علمی دانشگاه، فردا دوشنبه دهم تیرماه ساعت ۸ صبح از مقابل دانشکده داروسازی دانشگاه واقع در تقاطع بزرگراه آیت الله رفسنجانی و خیابان ولیعصر (عج) برگزار و مجلس ترحیم آن مرحوم نیز روز پنجشنبه سیزده تیر ماه از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۱۸ در مسجد جامع شهرک غرب برگزار خواهد شد.

دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز با صدور پیامی این ضایعه ناگهانی را به دانشگاهیان تسلیت گفت.

متن پیام بدین شرح است:

«و بشر الصابرین الذین اذا اصابتهم مصیبه قالو انا لله و انا الیه راجعون»

درگذشت ناگهانی دکتر محمد عرفان عضو محترم هیأت علمی دانشگاه، فردی دلسوز و نلاشگر در شب شهادت امام جعفر صادق (ع) موجب تألم خاطر اینجانب و دانشگاهیان علوم پزشکی شهید بهشتی شد. فقدان این عزیز سفر کرده را به خانواده محترم ایشان، اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه، دانشجویان و همکاران ارجمند در دانشکده داروسازی تسلیت می گویم.

ان شاءالله این عزیز سفر کرده در دیار باقی همنشین سفره اهل بیت علیهم السلام باشند و حتماً اجر سال‌ها تلاش، علم اندوزی و علم آموزی ایشان در راه سلامت هموطنان عزیز نزد خداوند رحمان محفوظ خواهد بود.

برای آن مرحوم، رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان، صبر و بردباری را از خدواند متعال طلب می‌کنم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۳۰۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار با اولین دوره برداشت جلبک‌های دریایی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط دکتر گل بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

گل‌بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در رابطه با اهمیت این نوع جلبک‌ها اظهار کرد: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی ادامه داد: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و غیره بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است؛ مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و در حال حاضر با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

کد خبر 750465

دیگر خبرها

  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • ۳ عامل مهم در شکل‌گیری شخصیت محمد‌رضا سنگری
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد