Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مهدی قنبری در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به جذب دانشجوی انتقالی توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: همانطور که می‌دانید کشور در شرایط اقتصادی دچار مشکلاتی است در همین راستا دانشگاه‌ها نیز با مشکلاتی مواجه هستند. معاون توسعه و پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برای رفع مشکلات مسیر درستی را انتخاب نکرده و شیوه جذب دانشجویان انتقال از خارج را در پیش گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشجویان انتقالی باید ۳۶ واحد در دانشگاه های خارج از کشور بگذرانند و پس از آن به کشور بازگردند. به نوعی می توان گفت این دانشجویان کنکور را دور می‌زنند و در یکی از دانشگاه های سطح کشور مشغول به تحصیل می‌شوند.

وی ادامه داد: شهریه دانشجویان انتقالی در یک سال حدود ۸۰ میلیون تومان است‌. این موضوع به اقتصاد دانشگاه کمک می‌کند؛ اما موضوع عدالت آموزشی را زیر سوال می‌برد‌. بسیاری از دانشجویان برای موفقیت در کنکور تلاش کرده‌اند، حتی چندین سال پشت کنکور مانده‌اند. زمانی که این افراد در نهایت در کنار دانشجویان انتقالی در یک کلاس درس حاضر می‌شوند، در چنین شرایطی علاوه بر مشکلات فرهنگی عدالت آموزشی نیز رعایت نمی‌شود.

دبیر شورای صنفی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال گذشته اقدام به جذب ۷ دانشجوی انتقالی کرد که ۵ نفر آنان به دانشکده داروسازی آمدند. لازم به ذکر است این آمار توسط رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در روز دانشجو اعلام شد.

وی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال گذشته اقدام به جذب دانشجویان تحصیلات تکمیلی یا ارتقا کرد، این دانشجویان در خارج از کشور تحصیل و مدرک خود را اخذ کرده‌اند. شورای ارزشیابی مدارک تحصیلی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی وظیفه بررسی مدارک این دانشجویان را دارد پس از بررسی‌های لازم دانشجویان ارتقا باید در یک آزمون شرکت کنند. در صورت‌ اخذ قبولی توسط فرد در آزمون، درخواست هایی مبنی بر ادامه تحصیل آنان به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارسال می‌شود.

قنبری افزود: در صورتی که فرد در این آزمون بتواند به بیش از ۹۰ درصد سوالات به درستی پاسخ دهد، تنها با گذراندن ۸ واحد درسی می تواند نسبت به اخذ مدرک دکتری اقدام کند. در صورتی که دانشجو کمتر از ۹۰ درصد سوالات را پاسخ دهند باید تعداد مشخصی از واحد را پاس کند.

وی تصریح کرد: سال گذشته ۴۳ نفر دانشجوی تکمیلی در دانشکده داروسازی پذیرش شد، اکثر آن‌ها از جمله دانشجویانی بودند که برای اخذ مدرک باید ۲۶‌واحد درسی را می‌گذراندند. جالب آنجاست از این ۴۳ دانشجو، ۶ نفر با یک فامیلی مشترک و غیر رایج هستند.


دبیر شورای صنفی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: دانشکده داروسازی بر اساس دفترچه کنکور باید ۶۸ دانشجو جذب می‌کرد، اما ظاهرا سازمان سنجش ۸۱ دانشجو را به دانشکده معرفی کرده است.اگر ۵ نفر دانشجوی انتقالی و ۴۳ دانشجوی ارتقا را در نظر بگیریم، به نوعی می‌توان گفت سال گذشته شاهد جذب ۲ گروه ورودی بوده‌ایم.

وی افزود: در زمینه روال قانونی جذب دانشجویان تحصیلات تکمیلی مشکل وجود ندارد، اگر هم وجود دارد باید در راستای رفع قانون تلاش کنیم. اما این امر منجر به افت کیفیت آموزش می‌شود. تصور کنید کلاسی که با ۶۰ دانشجو برگزار می‌شده قرار باشد با حضور ۱۰۰ دانشجو برگزار شود.

قنبری‌ در پایان بیان کرد: جذب دانشجوی تحصیلات تکمیلی در دانشگاه شهید بهشتی بر اساس فلسفه درآمدزایی صورت گرفت، در کنار آن باید کیفیت آموزشی نیز مد نظر قرار داده می‌شد. نگران آن هستیم اگر اگر این روند جذب دانشجوی ادامه پیدا کند در آینده‌ای نه چندان دور برای هر دانشکده سهمیه‌ای در دفترچه کنکور در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/

31 / 320 محمد مهدی قنبری دبیر شورای صنفی دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارتقا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دبیر شورای صنفی دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارتقا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۷۰۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره‌کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

نفیسه گل بشیر‌زاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها، اظهار داشت: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود : با توجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد. همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت برسی خواص دارویی برداشت شد.

گلبشیر زاده عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

به گزارش تسنیم، مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • دانشگاه شهید بهشتی: دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین را بورسیه می‌کنیم
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • دانشگاه شهید بهشتی ،دانشجویان آمریکایی اخراجی را بورسیه می‌کند