Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهور در پایتخت مدت هاست به دلیل حواشی جنجالی مانند فروش ۵۰۰ میلیونی صندلی دندانپزشکی، افزایش صندلی‌های پولی، تغییر جنجالی رئیس دانشکده دندانپزشکی و تغذیه و بسیاری اخبار دیگر به تیتر یک رسانه‌ها تبدیل شده است.   به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در یک سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حاشیه‌های بسیاری در حوزه آموزش داشتند، و به تیتر یک رسانه ها تبدیل شده است،  از پذیرش دانشجویان دندانپزشکی خارج از کشور در ازای دریافت پول، پذیرش بدون کنکور و فروش شایعه فروش صندلی پزشکی دندانپزشکی در این دانشگاه، ایجاد ظرفیت مازاد پولی با حذف ظرفیت اصلی تا رسوایی تحصیل یک سال دانشجویی قلابی دندانپزشکی در این دانشگاه همه اخبار جنجالی بودند که دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را سر زبان‌ها انداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استعفای رئیس دانشکده دندانپزشکی و اعتراض دانشجویان به فروش صندلی سال گذشته به دنبال انتقال دانشجویان خارج از کشور به ایران رئیس دانشکده دندانپزشکی استعفا کرد و علت خود را استعفای خود را دانشجویان با سطح سواد پایین و پذیرش پولی انها اعلام کرد، پس از استعفای رئیس دانشکده دندانپزشکی شاهد اعتصاب سراسری دانشجویان بودیم.

بعد از چالش در دانشکده دندانپزشکی شاهد آن بودیم کرد، دانشجویان خوابگاهی دست به اعتراض زدند و دانشگاه آنها از خوابگاه ها بیرون کرد و آب و برق و گاز را به روی آنها بست.

ماجراها و حواشی همچنان ادامه داشت و سال تحصیلی جدید نیز مثل سال تحصیلی گذشته با جنجال و حاشیه در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شروع شد و خبر  تحصیل یک ساله یک دانشجوی دندانپزشکی پولی گوش همه را کر کرد و کمتر کسی در حوزه سلامت و آموزش پزشکی است که این ماجرا را نشنیده باشد.

دانشجوی دندانپزشکی تقلبی با ۵۰۰ میلیون تومان در علوم پزشکی شهید بهشتی

اینجا بود که اعتراض ها و حرف های رئیس سابق دانشکده دندانپزشکی به حقیقت پیوست و دست یک دانشجوی تقلبی که با ۵۰۰ میلیون تومان یک سال در دانشکده دندانپزشکی تحصیل کرده بود رو شد، افشای تحصیل این دانشجوی تقلبی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مثل آتش زیر خاکستر بود،چرا که صندلی فروشی پزشکی و دندانپزشکی تنها یک مورد نبود و تاکنون خب فروش بیش از ۲۰۰ صندلی پزشکی در دانشگاه های علوم پزشکی منتشر شده است.

پس از جنجال فروش صندلی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مسئولان دانشگاه اعلام کردند که از این دانشجوی تقلبی شکایت کرده اند و او در بازداشت به سر می‌برد اما فردای اعلام این خبر دانشجوی تقلبی در لایو اینستاگرام صفحه خود حاضر شد و با فالوورها صحبت کرد و  از آن روز تاکنون فروش صندلی پزشکی و مدرکی پولی همچنان تیتر یک رسانه هاست.

در حال حاضر خبری از وضعیت این دانشجوی تقلبی در دست نیست و مسئولان وزارت بهداشت و دانشگاه شهید علوم پزشکی شهید بهشتی در این مورد اطلاع رسانی نمی‌کنند و موضوع را به مراجع قضایی باز می دهند.

رشد ۴۶ درصدی صندلی های پولی علوم پزشکی شهید بهشتی 

یکی از مسائل جالب دیگر این بود که امسال صندلی های پولی علوم پزشکی شهید بهشتی ۴۶ درصد رشد داشت و شاهد ایجاد ظرفیت مازاد پولی با حذف ظرفیت اصلی در این دانشگاه بودیم.

ماجرای انتصاب حاشیه دار و جنجالی رئیس دانشکده تغذیه

جالب اینجاست چند روزی از خبر دانشجوی تقلبی دندانپزشکی در علوم پزشکی شهید بهشتی و فروش صندلی نگذشته بود که انتصاب رئیس دانشکده تغذیه جنجال‌برانگیز شد و حواشی بسیاری به دنبال داشت تا جایی که دانشجویان حضور در کلاسها را تحریم کردند و شاهد صندلی‌های خالی کلاس‌های درس بودیم‌.

معاون آموزشی علوم پزشکی شهید بهشتی پیش از این به خبرنگار خبرنگار حوزه بهداشت و درمان درباره انتخاب یک شبه آقای رئیس و اعتراض به دانشجویان گفت: این انتصاب یک تصمیم مدیریتی است و بر اساس مصالح و شرایطی دکتر رزار به عنوان رئیس دانشکده تغذیه منصوب شده اند.

وی ادامه داد: این در حیطه اختیار دانشجویان نیست که بخواهند رئیسی را منصوب یا نسبت به انتصاب رئیس اعتراض کنند و طبق مقررات آموزشی هر دانشجو می‌توانند ساعاتی را از کل ترم تحصیلی غیبت کند و اگر به دلایل غیر موجه دانشجو سر کلاس درس حاضر نشود، جرائم آموزشی در انتظار او خواهد بود و همه دانشجویان از این مسئله باخبر هستند.

 سرازیر شدن فرزندان هیئت علمی و ژن های خوب به علوم پزشکی شهید بهشتی

بنا بر دفترچه سازمان سنجش ظرفیت رشته پزشکی روزانه شهید بهشتی در مهر و بهمن امسال ۶۵ نفر بود اما بر اساس اطلاعات به دست آمده مهر ۹۸ از ۶۵ نفر در رشته پزشکی ۳۷ نفر و در رشته دندانپزشکی از ۲۱ نفر ظرفیت اصلی ۱۴ نفر با سهمیه پذیرفته شده اند، همچنین در هفته اول مهر ماه ۹۸ علاوه بر ظرفیت اعلام شده بیش از ۵۱ نفر با قانون جا به جایی فرزندان هیئت علمی به این دانشگاه منتقل و در رشته پزشکی ثبت نام کرده اندو این خبر با تیتر ژن های خوب در ولنجک تیتر یک رسانه ها شد.

اما جالب این است که بر اساس شنیده ها بیشترین افراد در دامپزشکی شهرهای کوچک و دور افتاده پذیرفته شده بودند اما با قانون جابجایی فرزندان هیئت علمی موفق به تغییر رشته و ثبت نام در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شدند و حدود ۲۰ تا ۳۰ نفری هم در راه ورود به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با قانون جابجایی فرزندان هیئت علمی در ترم بعدی هستند.

ثبت نام دانشجویان انتقالی از کشورهایی چون قبرس و مجارستان در علوم پزشکی شهید بهشتی

 تاکنون بیش از ۲۰ نفر از دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور در بلاروس و مجارستان و قبرس که پایه علمی خوبی ندارند در مهر ۹۸ موفق به ثبت نام در رشته دندانپزشکی شهید بهشتی شده اند که معدل دیپلم بسیاری از آنها بین ۱۲ تا ۱۴ بوده است و با این حساب کلاس های دانشکده پزشکی دندانپزشکی علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۹۸ با ظرفیت ۲ تا ۳ برابر بیت اصلی پذیرای دانشجویان باشد این همه اینها به سطح علمی دانشگاه ضربه خواهد زد.

اوضاع نابسمان خوابگاه های دانشگاه شهید بهشتی

همچنین تنها چند روز پس از آغاز سال تحصیلی که فضای دانشگاه و خوابگاه ها باید به بهترین شکل باشد با اعتراض دانشجویان خوابگاهی در مورد تجمع حجم عظیمی از زباله‌های خوابگاه های دانشگاه روبرو شدیم و دانشجویان از ما درخواست کردند تا در مورد وضعیت بد خوابگاه ها اطلاع رسانی کنیم؛ وضعیت خوابگاه ها به شکلی است که در محوطه خوابگاهی به دلیل بوی بد و ظاهر زباله ها نمی توان رفت و آمد کرد و شرایط زندگی برای دانشجویان سخت شده است.

 

آشفته بازار علوم پزشکی شهید بهشتی در انتظار ورود مسئولان وزارت بهداشت

اعتراض دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و حواشی به حدی بود که وهاب زاده مشاور رسانه ای وزیر بهداشت نیز به مسئله واکنش نشان داد و در پیامی توییتری به دانشجویان اعلام کرد به زودی اوضاع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سر و سامان خواهد گرفت.

امید است که جو آشفته و و حاشیه‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هر چه زودتر پایان پذیرد چرا که علوم پزشکی شهید بهشتی یکی از برترین دانشگاه های پزشکی کشور محسوب می شود و  دانشمندان و پزشکان نخبه زیادی راروانه جامعه و خدمت رسانی به مردم کرده است و با توجه به اینکه وزیر بهداشت خود یشه در این دانشگاه دارد، امید است که  هر چه زودتر این حواشی و جنجال ها به پایان برسد و شاید وقت آن رسیده باشد تا مسئولان وزارتخانه و وزیر بهداشت دست به کار شوند و سر و سامانی به اوضاع آشفته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بدهند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۸۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آیین نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی هم اکنون در دولت در حال بررسی است و پیش بینی می‌شود تا سه ماه آینده به نتیجه برسد.

به گزارش مشرق، هاشم داداشپور روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در شیراز اظهار کرد: با تصویب این آیین‌نامه بخشی از زیرساخت‌ها و موانع قانونی پیش پای جذب دانشجوی بین‌المللی در دانشگاه‌های کشور برداشته و گام بزرگی در تحقق افق برنامه هفتم توسعه در این زمینه خواهد بود.

وی افزود: یکی از اقدامات مهم گفتمان سازی در این زمینه بوده که جذب دانشجوی خارجی می تواند به عنوان یکی از ارکان اصلی مرجعیت علمی تلقی شود و کشوری که مدعی مرجعیت علمی است و افق خود را به سوی کسب این نوع مرجعیت هدف‌گذاری کرده، باید به این عنصر توجه داشته باشد.

داداشپور اضافه کرد: هیچ کشوری نمی تواند مرجعیت علمی خود را تثبیت کند مگر اینکه در جذب دانشجویان بین المللی موفق عمل کند و برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران متناسب با این هدف تنظیم شده است.

رئیس سازمان امور داشجویان با بیان اینکه بر اساس این برنامه توسعه باید تا پنج سال آینده باید ۳۲۰هزار دانشجوی بین‌المللی در داشگاه‌های کشور جذب شوند، یادآور شد: در این برنامه توسعه ایران باید یکی از مراکز سقل جذب دانشجو در سطح دنیا شود.

موانع قانونی جذب دانشجوی بین المللی در دانشگاه‌های کشور رفع می‌شود

او اضافه کرد: برای رسیدن به این هدف، همه موانع قانونی جذب دانشجویان خارجی با کمک دستگاه‌های اجرایی مرتبط رفع می‌شود.

معاون وزیر علوم ادامه داد: موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.
موانع قانونی بسیاری برای جذب دانشجویان بین المللی در دانشگاه‌ها وجود دارد و برخی زیرساخت‌ها نیز باید تامین شود؛ هدفگذاری ۳۲۰ دانشجوی خارجی عددی حداقلی برای این است که این ظرفیت را تجربه کنیم و در این مسیر به پیش برویم.

داداشپور گفت: هر چند رسیدن به افق برنامه ریزی شده، کار آسانی نیست اما با توجه به ظرفیت های عظیمی که در کشور ما وجود دارد، قابل انجام است.

وی یادآور شد: در زمان حاضر بیش از ۲۰۰ دانشگاه کشور مجوز جذب دانشجوی بین‌المللی را دارند و چنانچه این دانشگاه‌ها بتوانند ظرفیت سازی کنند، با سرعت می توانیم به سوی تحقق هدف جذب ۳۲۰ دانشجوی بین المللی در پنج سال آینده حرکت کنیم.

داداشپور عنوان کرد: تامین زیرساختها، تمهید مقدمات، حضور در نمایشگاه‌های بین المللی، طراحی و بازساختار دانشگاه‌ها و استراتژی مشخص برای بازاریابی در این زمینه مورد نیاز است؛ این اتفاقات در حال افتادن است و اکنون تمام مقدمات لازم برای تسهیل جذب دانشجوی خارجی در حال فراهم شدن است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • معاون وزیر علوم: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجوی خارجی در دستور کار دولت است
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • دانشگاه شهید بهشتی: دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین را بورسیه می‌کنیم
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال