Web Analytics Made Easy - Statcounter

زالی خواستار تدوین سندهای راهبردی عملیاتی توسط معاونان دانشکده ها شد و گفت: دانشکده ها برای کسب امتیاز فرهنگی اساتید، باید برنامه های فرهنگی را متنوع کنند.

 به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، «علیرضا زالی»، در جلسه ای که با حضور «محمدعلی امام هادی» معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و جمعی از معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشکده ها برگزار شد، فعالیت های حوزه دانشجویی و فرهنگی در دانشگاه را بسیار مهم، جدی و راهبردی بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر ضرورت تعمیق و توجه ویژه به حوزه دانشجویی و فرهنگی یادآور شد: دانشجویان برای پیگیری مسائل دانشجویی و فرهنگی در وهله اول به معاونت دانشکده ها مراجعه می کنند و بخش عمده ای از مطالبات دانشجویی به معاونتها منتقل می شود.

 وی با تاکید بر لزوم برخورداری دانشجویان از محیطی با نشاط، گفت: محیط با نشاط و منعطف پویایی و شکوفایی دانشجویان را فراهم می آورد.

 

زالی  بر ضرورت پاسخگویی به مطالبات حوزه دانشجویی تاکید کرد و گفت: باید در مسیر نشاط آفرین شدن و ترنم بخشی اتمسفر دانشگاه حرکت کنیم.

 

وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از دانشجویان، با ورود به دانشگاه برای نخستین بار زندگی در کلان شهری همچون تهران را تجربه می کنند، یادآور شد: با توجه به تحولاتی که تغییر محل زندگی برای دانشجویان به همراه می آورد، ممکن است دانشجویان با چالش هایی رو به رو شوند و این مسئله توجه مضاعف به حوزه دانشجویی و فرهنگی را طلب می کند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خواستار ارتباط موثر، صمیمانه و انعطاف پذیر معاونت دانشجویی دانشکده ها با دانشجویان شد.

وی با تاکید بر لزوم حاکمیت نگاه عدالت محورانه بر فعالیت های دانشجویی در حوزه های مختلف، یادآور شد: معاونت دانشجویی و فرهنگی می تواند برای افزایش مشارکت دانشجویان در فعالیت های اجتماعی و همچنین اجرای بخشی از برنامه های معاونت، از ظرفیت های کانون ها و تشکل های دانشجویی نیز بهره بجوید.

زالی افزود: کانون ها و تشکل های اجتماعی برای اجرای برنامه های معاونت دانشجویی و فرهنگی می توانند مانند کاتالیزر عمل کنند. در دانشگاه باید برای فعالیت ذائقه های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی  گوناگون در چارچوب قانون، شرایط مناسب فراهم باشد.

 

وی معاونان فرهنگی دانشکده ها را مهم ترین دیده بانان فضای فرهنگی دانشگاه دانست و گفت: معاونان دانشکده ها باید نتایج رصدهای خود را به معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه منتقل کنند تا با استفاده از این نتایج مسائل به صورت فرا بخشی حل و رفع شود.

 

زالی در ادامه خواستار تدوین سندهای راهبردی عملیاتی توسط معاونان دانشکده ها شد و افزود: دانشکده ها برای کسب امتیاز فرهنگی اساتید، باید برنامه های فرهنگی را متنوع کنند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین حضور معاونان دانشجویی و فرهنگی را در شوراهای دانشکده ها ضروری عنوان کرد و یادآور شد: بهره گیری از اطلاعات جامع معاونان فرهنگی باعث پختگی تصمیمات اخذ شده در این شوراها می شود.

 

وی در ادامه خواستار تجمیع تجارب معاونت های فرهنگی دانشکده ها برای برنامه ریزی متمرکز و سیستماتیک و اجرای برنامه هایی که امکان پایلوت آن ها در دانشکده ها وجود دارد، شد.

 

زالی همچنین با اشاره به نزدیک شدن به زمان انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی، بر ضرورت حفظ شور و شوق سیاسی دانشجویان در چارچوب ثبات و به دور از هیجان زدگی تاکید کرد.

 

در ادامه این جلسه معاونان دانشکده ها به بررسی امور دانشجویی و فرهنگی از جمله مسائل مربوط به پاویون ها، خوابگاه ها و نمازخانه ها پرداختند.

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهادت سردار سلیمانی سردار سلیمانی مسجد سقوط هواپیما هواپیما انتقام سخت شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی کانون های فرهنگی هنری مساجد هواپیمای مسافربری سردار شهید قاسم سلیمانی زالی دانشگاه شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۸۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۲۳۰ شورای تحول و ارتقای علوم انسانی به ریاست سعید رضا عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای این شورا در محل سالن جلسات دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه عاملی در قالب پیش‌دستور، گزارشی در خصوص برگزاری نشست‌های هم فکری و هم اندیشی با رئیس و اعضای هیئت علمی برخی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت عتف، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه داد.

همچنین وی با اشاره به تجربه موفق شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر در تدوین سیاست‌ها و مصوبات شورای تحول تاکید کرد.

سپس جلسه شورای تحول وارد دستور اصلی خود شد. موضوع دستور اول جلسه «نهایی‌سازی اعضای کارگروه‌های تخصصی» بود که توسط مدیران این کارگروه‌ها معرفی شده بودند.

در این دوره شورای تحول، سیزده کارگروه تخصصی با عناوین علوم اقتصادی، علوم تاریخی، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، علوم تربیتی، روان‌شناسی و مشاوره، معماری و شهرسازی، فلسفه، حقوق، مطالعات زنان و خانواده، زبان‌ها و ادبیات خارجی، مدیریت، هنر و فرهنگ، ارتباطات و رسانه تشکیل شده است که احکام مدیران این کارگروه‌ها، در روز‌های پایانی سال گذشته صادر و به آنها ابلاغ شد.

همچنین علاوه بر کارگروه‌های تخصصی، تعدادی کارگروه با ماموریت ویژه، ذیل شورای تحول ایجاد شده یا در حال شگل‌گیری است که عناوین آنها عبارتند از: ۱- مشاغل علوم انسانی ۲- تدوین آیین‌نامه ارتقاء اعضای هیأت علمی رشته‌های علوم انسانی، اجتماعی و هنر ۳- پژوهش ۴- فناوری و نوآوری ۵- آموزش و پرورش.

در ادامه جلسه، دستور دوم با موضوع «بررسی آیین‌نامه جدید شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی (جایگزین آیین‌نامه مصوب جلسه ۶۵۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ  ۱۳۸۸/۰۷/۲۱)» مطرح و اعضاء به بحث و تبادل نظر پرداختند، اما به دلیل اتمام زمان جلسه، ادامه بررسی آن به جلسه آتی شورای تحول موکول شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد