Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن تشکر از روسای دانشکده ها به دلیل همراهی آنها در مسیر مقابله با بحران کووید-۱۹، عنوان کرد: برای بازگشایی حوزه آموزشی دانشگاه تابع تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم و روسای دانشکده‌ها از هم اکنون باید برنامه‌ریزی و پروتکل‌های لازم را در این زمینه طراحی کنند.

به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی در دیدار با روسای دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن آرزوی قبولی طاعات و تبریک به مناسبت روز استاد، تصریح کرد: سایه بیماری کرونا سهمگینانه بر فعالیت جاری و آموزشی دانشگاه‌ها سنگینی می‌کند و به مرور زمان دانشکده‌ها را دستخوش تغییراتی کرده که باید آسیب شناسی‌ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی ادامه داد: به مرور زمان فضای اجتماعی جامعه به همزیستی با این بیماری نوظهور عادت می‌کند، در این شرایط دانشکده‌ها باید الگوی متفاوتی را تعریف و فعالیت‌های خود را بازآرایی کنند، چراکه زمان قطعی ریشه‌کن شدن این بیماری مشخص نیست و باید به بازنگری برنامه‌های راهبردی توجه ویژه کرد. 

دکتر زالی مهمترین راهبرد دانشگاه در سال جاری را حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم دانست و بیان کرد: دگردیسی ساختار آموزشی و پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شاید مهمترین محور ما در سال جاری خواهد بود که همه روسای محترم دانشکده ها باید بر اساس این پارادایم نوین مدیریتی برنامه‌های خود را همگون سازی کنند. طبیعتا نیاز به تحول، تغییر و ایجاد برنامه‌های نوین و خلاق در این زمینه حس می‌شود و جایگاه هر دانشکده باید متناسب با سلایق و علایق آن بازتبیین شود تا جایابی نوینی برای هر دانشکده در این مسیر شاهد باشیم.

راه‌اندازی فناوری تله‌مدیسین و بیمارستان هوشمند

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جهش قابل توجه در حوزه دانش از راه دور و آموزش مجازی را ظرفیت بالقوه‌ای خواند که از پیش در دانشگاه وجود داشت و افزود: این دستاورد بسیار ارزنده که در این مدت کوتاه و در شرایط سکون آموزشی و اداری دانشگاه محقق شده است، جای تقدیر و تشکر دارد. در سال جاری باید بیش از گذشته به سمت مجازی سازی آموزش‌ها پیش برویم.

وی با اشاره به اینکه دانشکده‌ها باید بر لبه دانش حرکت کنند، عنوان کرد: راه‌اندازی بیمارستان هوشمند باید به عنوان عامل تبلور اینترنت اشیاء در حوزه سلامت مورد توجه قرار گیرد. راه‌اندازی فناوری تله‌مدیسین نیز می‌تواند اقدامی مهم در حوزه درمان و آموزش به شمار رود. در همین راستا باید برنامه‌های راهبردی بانشاط و متناسب با شرایط بحرانی تعریف شود.

وی بر لزوم سنجش دانشکده‌های دانشگاه با دانشکده‌های هم تراز در مقیاس ملی و بین المللی تاکید کرد و گفت: باید جایگاه دانشکده‌ها مرتب ارزیابی شود، اگر این اتفاق نیفتد دچار سکون نهادی خواهیم شد که این یک آسیب است. سنجش دانشکده‌ها به ما کمک می‌کند با نگاهی عمیق‌تر جایگاه جدیدتری داشته باشیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: در سالهای اخیر رتبه اول آموزشی در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تعلق دارد که این جایگاه باید حفظ شود و به حوزه پژوهش و فناوری نیز تعمیم داده شود. در این مسیر مستندسازی مهمترین اقدام است.

وی خطاب به روسای دانشکده ها، اظهار کرد: اپیدمی کرونا فرصتی است تا مدیریت خود را در عرصه ملی محک بزنید. باید از این فرصت استفاده کنید تا بدرخشید و متناسب با نیازها برنامه ریزی کنید.

معاون آموزشی دانشگاه: راه‌اندازی مرکز آموزش‌های مبتنی بر شبیه‌سازی در دانشگاه

دکتر محمدمهدی صدوقی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در این نشست ضمن ارائه گزارش مختصری از فعالیت‌های این معاونت در زمان همه گیری کرونا، عنوان کرد: بلافاصله بعد از تعطیلی دانشگاه‌ها شورای آموزش مجازی در معاونت تشکیل و راهبردهای توسعه و تحول آموزش الکترونیک دانشگاه تبیین شد.

به گفته وی شروع به کار سامانه نوید، اتصال به سامانه مجازی وزارت بهداشت، طراحی و راه‌اندازی مرکز آموزش‌های مبتنی بر شبیه‌سازی در دانشگاه و راه‌اندازی مرکز جامع آزمون‌های الکترونیک دانشگاه از دیگر اقدامات معاونت آموزشی دانشگاه به شمار می رود.

ایجاد زیرساخت‌های لازم جهت ارائه آنلاین و تعاملی دروس

وی با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی های آموزش از راه دور  پیش از بحران انجام شده بود، افزود: ۸۴۱ عضو هیئت علمی در زمینه ارائه آموزش‌های الکترونیک دروس تئوری فعالیت کردند. همچنین ۱۵۴۸ درس فعال و ۸ هزار محتوا در سامانه نوید بارگذاری شده است؛ این اقدامات جایگاه چهارم در تعداد درس فعال در سامانه نوید را برای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ارمغان آورد. همچنین ۱۲ وبینار آموزشی در رشته‌های مختلف با محوریت مقابله با کرونا برگزار شد.

دکتر صدوقی از ایجاد زیرساخت‌های لازم جهت ارائه آنلاین و تعاملی دروس خبر داد و افزود: تمام این اقدامات شاخص وبومتریکس دانشگاه را افزایش می‌دهد.

معاون آموزشی دانشگاه ضمن اعلام برگزاری ۷۲ جلسه دفاع از پایان نامه به صورت مجازی، تصریح کرد: مرکز جامع آزمون الکترونیک در دانشکده پزشکی در حال آماده‌سازی است و برای افزایش ظرفیت‌ها تلاش می‌کنیم.

به گفته وی، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در ارتقای آموزش تعاملی بر بستر مجازی، اختصاص بودجه آموزشی به دانشکده‌ها بر اساس عملکرد آن‌ها، اعطای امتیاز ویژه به اعضای فعال هیئت علمی در این زمینه، از برنامه‌های آینده معاونت است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه: تولید انبوه ۶ محصول فناورانه طی ۲ ماه

دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این دیدار از ارائه ۱۰۱ طرح تحقیقاتی در ۲ ماه گذشته خبر داد و گفت: این تعداد مقام دوم ارائه طرح تحقیقاتی در کشور را از آن دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کرد. همچنین برگزاری دو نمایشگاه فناورانه و ثبت ۱۵ مقاله که ۱۵ درصد تعداد مقالات کشوری در حوزه کرونا را شامل می‌شود، از جمله اقدامات معاونت تحقیقات و فناوری است.

وی ادامه داد: از طرفی چاپ ۶ کتاب و تولید ۶ محصول فناورانه، به ویژه تولید انبوه کیت تشخیص سریع کرونا در کارنامه دانشگاه به ثبت رسیده است.

دکتر زرقی ضمن اشاره به لزوم برنامه ریزی پژوهشی برای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم، ادامه داد: راه‌اندازی مجتمع بین‌المللی فناوری و نوآوری با ۱۰ زیرساخت آزمایشگاهی آماده به کار و ایجاد امکان استقرار ۸ مرکز شتابدهی تخصصی، بهره برداری از بیمارستان هوشمند و به کارگیری فناوری تله مدیسین از جمله برنامه‌های پژوهشی سال جاری دانشگاه است.

وی در پایان از تعریف دوره مجازی فلوشیپ پژوهشی با کمک دانشکده مجازی آموزش پزشکی و مدیریت خبر داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آموزش مجازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روسای دانشکده ها آموزشی دانشگاه برنامه ریزی راه اندازی سال جاری آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۴۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران فاطمه یزدیان، رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره کرد.

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیات جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

کد خبر 6097171

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد