Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: سایه بیماری کرونا بر دانشگاه سنگینی می‌کند و دگردیسی ساختار آموزشی و پژوهشی مهمترین محور دانشگاه در سال جاری است. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در دیدار با روسای دانشکده‌های دانشگاه، تصریح کرد: سایه بیماری کرونا سهمگینانه بر فعالیت جاری و آموزشی دانشگاه‌ها سنگینی می‌کند و به مرور زمان دانشکده‌ها را دستخوش تغییراتی کرده است که باید آسیب شناسی‌هایی در این خصوص صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: به مرور زمان فضای اجتماعی جامعه به همزیستی با این بیماری نوظهور عادت می‌کند، در این شرایط دانشکده‌ها باید الگوی متفاوتی را تعریف و فعالیت هایشان را بازآرایی کنند، چراکه زمان قطعی ریشه کن شدن این بیماری مشخص نیست و باید به بازنگری برنامه‌های راهبردی توجه ویژه کرد. تمکین از این برنامه‌ها در شرایط بحرانی می‌تواند کمک کننده باشد.

زالی مهمترین راهبرد دانشگاه در سال جاری را حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم دانست و بیان کرد: دگردیسی ساختار آموزشی و پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شاید مهمترین محور ما در سال جاری خواهد بود که همه روسای دانشکده‌ها باید بر اساس این پارادایم نوین مدیریتی برنامه‌های خود را همگون سازی کنند. طبیعتا نیاز به تحول، تغییر و ایجاد برنامه‌های نوین و خلاق در این زمینه حس می‌شود و جایگاه هر دانشکده باید متناسب با سلایق و علایق آن بازتبیین شود تا جایابی نوینی برای هر دانشکده در این مسیر شاهد باشیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جهش قابل توجه در حوزه دانش از راه دور و آموزش مجازی را ظرفیت بالقوه‌ای خواند که از پیش در دانشگاه وجود داشت و افزود: این دستاورد بسیار ارزنده که در این مدت کوتاه و در شرایط سکون آموزشی و اداری دانشگاه محقق شده است، جای تقدیر و تشکر دارد. در سال جاری باید بیش از گذشته به سمت مجازی سازی آموزش‌ها پیش برویم.

به گفته زالی پر کردن شکاف موجود در حوزه رشته‌های بین بخشی و بین المللی سازی برنامه‌های آموزشی از اقداماتی است که دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی باید در این زمینه پیشرو باشد.

وی با اشاره به اینکه دانشکده‌ها باید بر لبه دانش حرکت کنند، خاطرنشان کرد: راه اندازی بیمارستان هوشمند باید به عنوان عامل تبلور اینترنت اشیا در حوزه سلامت مورد توجه قرار گیرد. راه اندازی فناوری تله مدیسین نیز می‌تواند اقدامی مهم در حوزه درمان و آموزش به شمار رود. در هیمن راستا باید برنامه‌های راهبردی بانشاط و متناسب باشرایط بحرانی تعریف شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر لزوم سنجش دانشکده‌های دانشگاه با دانشکده‌های هم تراز در مقیاس ملی و بین المللی تاکید کرد و گفت: باید جایگاه دانشکده‌ها مرتب ارزیابی شود، اگر این اتفاق نیفتد دچار سکون نهادی خواهیم شد که این یک آسیب است. سنجش دانشکده‌ها به ما کمک می‌کند با نگاهی عمیق‌تر جایگاه جدیدتری داشته باشیم.

جایگاه رتبه اول آموزشی در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور باید حفظ شود
وی تاکید کرد: در سال‌های اخیر رتبه اول آموزشی در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تعلق دارد که این جایگاه باید حفظ شود و به حوزه پژوهش و فناوری نیز تعمیم داده شود. در این مسیر مستند سازی مهمترین اقدام است.

زالی خطاب به روسای دانشکده ها، اظهار کرد: اپیدمی کرونا فرصتی است تا مدیریت خود را در عرصه ملی محک بزنید. باید از این فرصت استفاده کنید تا بدرخشید و متناسب با نیاز‌ها برنامه ریزی کنید.

وی با تشکر از روسای دانشکده‌ها به دلیل همراهی آن‌ها در مسیر مقابله با بحران کووید-۱۹، عنوان کرد: برای بازگشایی حوزه آموزشی دانشگاه تابع تصمیم ستاد ملی کرونا هستیم. از هم اکنون باید برنامه ریزی و پروتکل‌های لازم را طراحی کنید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیمارستان هوشمند کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ساختار آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روسای دانشکده ها سال جاری دانشگاه ها برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۰۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات

به گزارش همشهری‌آنلاین، فاطمه یزدیان گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث ۵۰۰ واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره کرد.

واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با بیان اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، ادامه داد: مدیریت دانشکده برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

جمیله علم الهدی به علت مشغله علمی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی را نپذیرفت

یزدیان خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید روی موضوع، از وی خواسته شد که در راه‌اندازی و فرایند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کند.

وی افزود: این درخواست با دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از وی خواسته شد که در شورای راهبردی و هیات جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که اعلام کرد به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و این پیشنهاد را نپذیرفت.

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران روز چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رییس‌جمهور افتتاح شد. این نخستین دانشکده علوم خانواده در ایران است. دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران روز جمعه ۱۴ اردیبهشت به دنبال برخی حاشیه سازی ها نسبت به انتخاب برخی اعضای شورای راهبردی این دانشکده با انتشار توضیحاتی تاکید کرد: دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است.

کد خبر 849367 منبع: ایرنا برچسب‌ها دانشگاه تهران خبر ویژه جمیله علم الهدی

دیگر خبرها

  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد