Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جمع دانشجویان توضیحانی درباره اختصاص بودجه به دانشکده فناوری های نوین پزشکی این دانشگاه ارائه کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، به مناسبت روز دانشجو  و به همت انجمن اسلامی دانشجویان 1348 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نشستی با حضور مسئولان این دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بخشی از سخنان خود در این نشست توضیحاتی درباره اختصاص بودجه به دانشکده فناوری های نوین پزشکی این دانشگاه ارائه کرد.

وی با بیان اینکه دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه شهید بهشتی یکی از متاخرترین دانشکده هایی بود که  بر اساس نیاز دانشگاه در زمان ریاست اسبق شکل گرفت، اظهار داشت:  یکی از مشکلات ما وضعیت پردیس دانشگاه است که  در شان دانشگاه نیست. من امسال تلاش کردم برای اولین بار برای پردیس و تجمیع این دانشگاه در بودجه ردیفی ایجاد کنم تا از سال آینده با مشخص شدن ردیفی برای آن مسئله پردیس دانشگاه حل شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مسئله دانشکده فناوری های نوین پزشکی این دانشگاه اشاره کرد و گفت:  از سال 91 ردیفی برای دانشکده های فناوری نوین مشخص شده بود و رقم و اعدادی به حساب آن واریز می شد که خیلی مناسب نبود.

زالی  با اشاره به اینکه فضایی که در اختیار این دانشکده بود به بیمارستان طالقانی اختصاص داشت، افزود: مسئولان بیمارستان طالقانی  مدت ها، به خصوص بعد از مسئله کرونا اعلام کرده بود  فضایی که در اختیار دانشکده فناوری های نوین  قرار داده ام را نیاز داریم. ما مدتی مجبور شدیم دانشکده فناوری های نوین را در دانشکده طب سنتی مستقر کنیم. فضای موجود بسیار کوچک  بود  و این موضوع  باعث شد مشکلات و اختلافات جدی بین دوستان ما در این دو دانشکده ایجاد شود.

وی تصریح کرد: در این فاصله چهار بار سقف دانشکده فناوری های نوین ریخت و در یکی از موارد  باعث صدمات جدی به برخی دستگاهها وارد آمد و موجب سوختگی دانشجویان دکتری شد. بعد از ایجاد این وضعیت اضطرار به همه جا برای اختصاص منابع  و بودجه متوسل شدیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه با مشورت دکتر نمکی برای تخصیص منابع از رئیس جمهور درخواست کردیم، یادآور شد: دکتر نمکی گفتند نمی توانند از منابع اعتباری وزارت بهداشت، مبلغی را اختصاص دهم. بهترین راه این است که از رئیس جمهور درخواست کنید، درخواستمان را به رئیس جمهور نوشتیم و مورد موافقت قرار گرفت.

زالی در ادامه یادآورشد: دکتر خدادوست (معاون توسعه و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی)  که پیگیر خرید ساختمانی برای دانشکده فناوری های نوین بودند بعد از ظهر روزی که تخصیص داده شد با من تماس گرفتند و گفتند این تخصیص از بودجه یک میلیارد یورویی است. من مصلحت نمی دانم، من هم گفتم من هم صلاح نمی دانم، راضی نیستیم در این شرایط پول کرونا  به دانشکده اختصاص یابد و  گرچه در اضطرار هستیم اما این اخلاقی نیست.

وی ادامه داد: همان شب بنده و دکتر خدادوست با آقای نمکی و معاون ایشان در توسعه و معاون و آقای عوض پور از سازمان برنامه و بودجه تماس گرفتیم تا اینجا خبری از نهادهای نظارتی نیست، خود ما گفتیم راضی نیستیم از این منبع به ما  پولی داده شود، هر چند در اضطرار هستیم که گفتند تخصیص را تغییر می دهیم. ما قاعدتا نباید کاری به منبع داشته باشیم اما به آقای عوض پور در سازمان برنامه و بودجه پیغام دادیم که از پول کرونا نباشد و از منابع در اختیار ریاست جمهوری باشد. دیگر این موضوع را پیگیری نکردیم.

زالی در پایان از دانشجویان این دانشکده درخواست کرد با توجه به وضعیت نامناسب فضای فیزیکی این دانشگاه با ایجاد مطالبه گری در این بخش به مسئولان دانشگاه  برای کمک به فضای مناسب تر و در شان دانشجویان و اساتید کمک کنند.

پاسخ سازمان بازرسی به اطلاعیه دفتر ریاست جمهوری درباره تخلف 120 میلیاردی در دانشگاه شهید بهشتینامه نوبخت به واعظی درباره تخصیص اعتبار به دانشگاه شهید بهشتیورود سازمان بازرسی به تخلف 120 میلیاردی در دانشگاه شهید بهشتی: تخصیص بودجه از اعتبار کرونا روشن استماجرای شبهات هیئت علمی شدن دختر رئیس‌جمهور/ اسناد پرداخت 120 میلیاردی به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

 

به گزارش تسنیم، موضوع اختصاص 120 میلیارد تومان از منابع صندوق توسعه ملی برای مقابله با کرونا به ساختمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تغییر محل اعتبار به حساب خاص ریاست جمهوری طی یک ماه اخیر ابهامات و تناقضات فراوانی ایجاد کرد و باعث ورود دستگاههای نظارتی به این مسئله شد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محمدباقر نوبخت رئیس جمهور دولت یازدهم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی محمدباقر نوبخت رئیس جمهور دولت یازدهم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه شهید بهشتی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۳۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی

ایسنا/سیستان و بلوچستان اولین دوره برداشت جلبکهای دارویی توسط مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ایی منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

دکتر گل بشیرزاده مسئول راه اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در خصوص اهمیت این نوع جلبک‌ها در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: برداشت این گونه جهت بررسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد کرده و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی افزود: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبکها برای بررسیهای خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین  هفت نمونه جلبک قهوه ایی مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز جهت بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و... بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی گردید و هم اکنون با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • دانشگاه شهید بهشتی: دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین را بورسیه می‌کنیم
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد