Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@12:21:54 GMT

روایت «زالی» از بودجه جنجالی دانشگاه شهید بهشتی

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۹۹۴۵۵

روایت «زالی» از بودجه جنجالی دانشگاه شهید بهشتی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در جمع دانشجویان توضیحاتی درباره اختصاص بودجه به دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی این دانشگاه ارائه کرد.

به گزارش مشرق، به‌مناسبت روز دانشجو و به‌همت انجمن اسلامی دانشجویان ۱۳۴۸ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نشستی با حضور مسئولان این دانشگاه برگزار شد.

علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بخشی از سخنان خود در این نشست توضیحاتی درباره اختصاص بودجه به دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی این دانشگاه ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: نماینده مجلس: لایحه بودجه ۱۴۰۰ تاریکخانه‌های بسیاری دارد

وی با بیان اینکه دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی دانشگاه شهید بهشتی یکی از متأخرترین دانشکده‌هایی بود که بر اساس نیاز دانشگاه در زمان ریاست اسبق شکل گرفت، اظهار داشت: یکی از مشکلات ما وضعیت پردیس دانشگاه است که در شأن دانشگاه نیست. من امسال تلاش کردم برای اولین بار برای پردیس و تجمیع این دانشگاه در بودجه ردیفی ایجاد کنم تا از سال آینده با مشخص شدن ردیفی برای آن مسئله پردیس دانشگاه حل شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مسئله دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: از سال ۹۱ ردیفی برای دانشکده‌های فناوری نوین مشخص شده بود و رقم و اعدادی به حساب آن واریز می‌شد که خیلی مناسب نبود.

زالی با ابراز اینکه فضایی که در اختیار این دانشکده بود به بیمارستان طالقانی اختصاص داشت، افزود: مسئولان بیمارستان طالقانی مدت‌ها، به‌خصوص بعد از مسئله کرونا اعلام کرده بودند "فضایی را که در اختیار دانشکده فناوری‌های نوین قرار داده‌اید نیاز داریم". ما مدتی مجبور شدیم دانشکده فناوری‌های نوین را در دانشکده طب سنتی مستقر کنیم. فضای موجود بسیار کوچک بود و این موضوع باعث شد مشکلات و اختلافات جدی بین دوستان ما در این دو دانشکده ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: سهم ۴۰ دانشگاه بزرگ کشور از لایحه بودجه ۱۴۰۰

وی تصریح کرد: در این فاصله چهار بار سقف دانشکده فناوری‌های نوین ریخت و در یکی از موارد صدمات جدی به برخی دستگاهها وارد آمد و موجب سوختگی دانشجویان دکتری شد. بعد از ایجاد این وضعیت اضطرار به همه جا برای اختصاص منابع و بودجه متوسل شدیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه "با مشورت دکتر نمکی برای تخصیص منابع از رئیس جمهور درخواست کردیم"، یادآور شد: دکتر نمکی گفتند "نمی‌توانند از منابع اعتباری وزارت بهداشت، مبلغی را اختصاص دهم. بهترین راه این است که از رئیس جمهور درخواست کنید"، درخواستمان را به رئیس جمهور نوشتیم و مورد موافقت قرار گرفت.

زالی در ادامه گفت: دکتر خدادوست (معاون توسعه و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) که پیگیر خرید ساختمانی برای دانشکده فناوری‌های نوین بودند بعدازظهر روزی که تخصیص داده شد با من تماس گرفتند و گفتند "این تخصیص از بودجه یک میلیارد یورویی است، من مصلحت نمی‌دانم"، من هم گفتم "من هم صلاح نمی‌دانم، راضی نیستیم در این شرایط پول کرونا به دانشکده اختصاص یابد و گرچه در اضطرار هستیم اما این اخلاقی نیست."

وی ادامه داد: همان شب بنده و دکتر خدادوست با آقای نمکی و معاون ایشان در توسعه و معاون و آقای عوض‌پور از سازمان برنامه و بودجه تماس گرفتیم تا اینجا خبری از نهادهای نظارتی نیست، خود ما گفتیم "راضی نیستیم از این منبع به ما پولی داده شود، هرچند در اضطرار هستیم" که گفتند "تخصیص را تغییر می‌دهیم". ما قاعدتاً نباید کاری به منبع داشته باشیم اما به آقای عوض‌پور در سازمان برنامه و بودجه پیغام دادیم که "از پول کرونا نباشد و از منابع در اختیار ریاست جمهوری باشد."، دیگر این موضوع را پیگیری نکردیم.

زالی در پایان از دانشجویان این دانشکده درخواست کرد با توجه به وضعیت نامناسب فضای فیزیکی این دانشگاه با ایجاد مطالبه‌گری در این بخش به مسئولان دانشگاه برای کمک به فضای مناسب‌تر و در شأن دانشجویان و اساتید کمک کنند.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا شهید محسن فخری زاده محمدباقر نوبخت رئیس جمهور دولت یازدهم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیمارستان طالقانی وزارت بهداشت دکتر نمکی دانشگاه شهید بهشتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشکده فناوری های نوین پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۹۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: برگزاری نمایشگاه ملی حمل‌ونقل دانش‌بنیان حاصل اجرای فرامین مقام معظم رهبری است و مشارکت‌های مردمی را در بحث تولید، به‌ویژه تولید فناورانه به‌دنبال دارد.

سیدعلی‌محمد میرمحمدی میبدی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا ضمن تشکر از برگزارکنندگان این رویداد مهم جهت انتخاب دانشگاه صنعتی برای محل استقرار این نمایشگاه اظهار کرد: دانشکده حمل‌ونقل، عمران و صنایع از دانشکده‌های دانشگاه صنعتی اصفهان است که برنامه‌های متعدد مدیریت شهری در ارتباط با پروژه‌های حمل‌ونقلی و ترافیکی را دنبال می‌کند، همچنین در این زمینه مقاله‌های بسیار خوبی را در داخل کشور و خارج از آن ارائه کرده است.

وی با تاکید بر اینکه به‌طور معمول حداقل سالانه حدود ۵۰ مقالات متعدد توسط اساتید دانشکده حمل‌ونقل تولید می‌شود، افزود: پژوهشکده حمل‌ونقل نیز کنار این دانشکده فعال است، همچنین برگزاری نمایشگاه ملی حمل‌ونقل دانش‌بنیان حاصل اجرای فرامین مقام معظم رهبری است و مشارکت‌های مردمی را در بحث تولید، به‌ویژه تولید فناورانه به‌دنبال دارد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه یکی از نقاط‌ضعف ما این است که نتوانسته‌ایم یافته‌ها و محصولات خود را به‌خوبی با برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی به دید عموم برسانیم، افزود: شاید مسئولان امر و متولیان باید راهکاری بیندیشند تا توده‌های مختلف مردم و جامعه دانش‌آموزی و دانشگاهی به چنین فضاهایی بیشتر راه پیدا کنند.

میرمحمدی میبدی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در حوزه دانشگاه‌ها تاکید کرد: مسئولان باید از این ظرفیت‌ها استفاده کنند تا بتوانیم فعالیت نخبگان این مرز و بوم که به تولید و محصول رسیده است را به مردم نشان دهیم.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با تاکید بر اینکه ۱۱ هزار دانشجو در دانشگاه صنعتی اصفهان مشغول تحصیل هستند، گفت: دانشجوی نخبه خلاق از محصولات این دانشگاه بوده و مدیران موفق بسیاری در این دانشگاه پرورش یافته‌اند.

میرمحمدی میبدی اضافه کرد: در تمام حوزه‌ها اقدامات مهمی را انجام می‌دهیم که امکان اطلاع‌رسانی آن به‌دلیل مسائل امنیتی وجود ندارد، اما می‌توان گفت که این اقدامات بسیار ارزنده است.

کد خبر 750010

دیگر خبرها

  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • (ویدئو) رئیس دانشگاه شهید بهشتی: در اتفاقات ۱۴۰۱، پلیس ایران وارد هیچ دانشگاهی نشد
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • دانشگاه شهید بهشتی: دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین را بورسیه می‌کنیم
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • دانشگاه شهید بهشتی ،دانشجویان آمریکایی اخراجی را بورسیه می‌کند