Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: میزان اهتمام دانشکده‌ها در توسعه آموزش مجازی یکی از شاخص‌های مهم شناسایی مراکز برتر در جشنواره آموزشی ۱۴۰۰ دانشگاه است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ششصد و نود و سومین جلسه شورای آموزشی و هشتاد و دومین جلسه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور محمد مهدی صدوقی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سایر اعضا برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ابتدای این نشست که شادنیا معاون اجرایی معاونت آموزشی، مدیران حوزه آموزش و معاونان آموزشی دانشکده‌ها حضور داشتند، صدوقی بر لزوم برنامه‌ریزی برای تحقق شاخص‌های طرح رعد «رتبه‌بندی علمی دانشگاه» در دانشکده‌ها تاکید کرد.

وی بسیاری از شاخص‌های طرح رتبه‌بندی علمی دانشگاه را نیازمند مشارکت فعال دانشکده‌ها در محور‌های آموزش، تحقیقات، فناوری، دانشجویی و فرهنگی ذکر کرد و مستندسازی اقدامات صورت گرفته با تاکید بر ارتقای وب سایت گروه‌های آموزشی را الزامی دانست.

لزوم برگزاری جلسات اعضای هیئت علمی با دانشجویان، نمایندگان شورای صنفی توسط روسا و معاونان آموزشی دانشکده‌ها برای رفع مسایل آموزشی ار دیگر تاکیدات معاون آموزشی دانشگاه بود.

وی با اشاره به برگزاری جشنوراه آموزشی در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰، یکی از شاخص‌های مهم را میزان اهتمام دانشکده‌ها در توسعه آموزش مجازی آنلاین و آفلاین برشمرد که براساس این شاخص دانشکده ها، مراکز و گروه‌های آموزشی برتر شناسایی و تقدیر می‌شوند.

در ادامه جلسه موضوعات مرتبط با مدیریت‌های امور آموزشی و مدیریت تحصیلات تکمیلی بحث و بررسی قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: علوم پزشکی شهید بهشتی رتبه بندی دانشگاه ها علوم پزشکی شهید بهشتی دانشکده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۶۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد

  شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در نشست مشترک با رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به وسعت سیل اخیر در مناطق جنوب استان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به نوپا بودن دانشکده علوم پزشکی چابهار، خوشبختانه اقدامات و برنامه‌ریزی‌های دقیق تیم مدیریتی دانشکده باعث شده تاکنون هیچ موردی از اپیدمی و طغیان بیماری در مناطق سیل زده پدیدار نشود و گزارش تیم‌های ارزیاب اعزامی از سوی وزارت بهداشت نیز عملکرد این دانشکده را فوق‌العاده اعلام کرده است.

  عرشی گفت: علی رغم مشکلات گذشته در حوزه تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی چابهار، دو بارندگی منجر به سیل در آن منطقه و همچنین خسارات وارده به برخی زیرساخت‌های بهداشتی، خوشبختانه با تلاش شبانه روزی کادر بهداشت به خصوص در مناطق روستایی، اقدامات پیشگیرانه تداوم داشته و وقفه‌ای در برنامه‌های مراقبتی ایجاد نشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • توسعه ظرفیتهای آموزش زبان فارسی در جمهوری خودمختارنخجوان
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود