Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، شورای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور محمد مهدی صدوقی معاون آموزشی، محمدعلی امام هادی معاون دانشجویی و فرهنگی،  شاهین شادنیا معاون اجرایی معاونت آموزشی و روسا و معاونان آموزشی دانشکده های این دانشگاه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست درخصوص برنامه ریزی برای آغاز سال تحصیلی جدید و مشارکت فعال اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان حوزه آموزش در امر واکسیناسیون شهروندان تهرانی بحث و بررسی صورت گرفت.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره نحوه برنامه ریزی دانشکده ها برای آغاز نیمسال اول سال تحصیلی جدید گفت: برنامه ریزی برای حضور دانشجویان و اجرای کلاس‌ها باید براساس نظام Blended یا ترکیب حضوری - مجازی انجام شود.

او گفت: کلاس های مقاطع تحصیلی دکتری تخصصی (Ph.D) و کارشناسی ارشد برای دانشجویان ساکن تهران که نیازی به خوابگاه ندارند به صورت حضوری برگزار شود و دانشجویان ساکن سایر استان ها به صورت مجازی در کلاس‌ها شرکت کنند. کلاس‌های عملی و آزمایشگاهی نیز باید در گروه های کوچک و به صورت حضوری برگزار شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان کرد: کلاس های تئوری تمامی مقاطع تحصیلی نیز باید به صورت مجازی و در بستر سامانه نوید دانشگاه برنامه ریزی و اجرا شود.

صدوقی همچنین از طراحی سایت واکسیناسیون در دانشکده بهداشت با همکاری دانشگاه شهیدبهشتی و مشارکت فعال اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان ستاد معاونت آموزشی دانشگاه و دانشکده های تابعه با نظارت معاونت امور بهداشتی در حوزه واکسیناسیون شهروندان تهرانی خبر داد.

همچنین معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ارائه گزارشی از وضعیت خوابگاه های دانشجویی بیان کرد: در حال حاضر با توجه به لزوم رعایت فاصله گذاری در دوران کرونا ۳۰ درصد ظرفیت ۳۸۰۰ نفری خوابگاه های دانشگاه مورد استفاده است.

او پیشنهاد داد: در این شرایط برنامه ریزی ها برای حضور دانشجویان به صورتی انجام شود که تا قبل از انجام واکسیناسیون کامل دانشجویان، اعضای هیئت علمی و خانواده های آنان ظرفیت حضور در خوابگاه افزایش نیابد و پیشنهاداتی را نیز در مورد تغذیه دانشجویان مطرح کرد.

در ادامه نشست پس از بررسی مصوبه اخیر هیئت رئیسه دانشگاه درخصوص مشارکت فعال اعضای هیئت علمی، دانشجویان و همکاران ستادی و دانشکده ها در امر واکسیناسیون مقرر شد تمامی دانشکده های تابعه به صورت فوری به بررسی امکان سنجی ایجاد پایگاه های واکسیناسیون با هماهنگی معاونت امور بهداشتی در دانشکده خود بپردازند.

در حال حاضر دانشکده علوم توانبخشی و مجتمع آموزش عالی سلامت ورامین به عنوان پایگاه های واکسیناسیون فعال هستند و هماهنگی های لازم برای ایجاد پایگاه در دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه نیز انجام شده است.

بیشتر بخوانید

آموزش برای دانشجویان در تمام مقاطع تحصیلی به صورت مجازی است انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازگشایی دانشگاه ها دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اعضای هیئت علمی آموزشی دانشگاه برنامه ریزی دانشکده ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۰۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار با اولین دوره برداشت جلبک‌های دریایی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط دکتر گل بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

گل‌بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در رابطه با اهمیت این نوع جلبک‌ها اظهار کرد: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی ادامه داد: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و غیره بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است؛ مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و در حال حاضر با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

کد خبر 750465

دیگر خبرها

  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • معاون وزیر علوم: دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند هزینه تحصیل‌شان رایگان است
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • دانشگاه شهید بهشتی: دانشجویان اخراجی آمریکایی و اروپایی حامی فلسطین را بورسیه می‌کنیم
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد