Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همزمان با شیوع پیک ششم کرونا ویروس، سیاست جدید آموزشی این دانشگاه در نیم سال تحصیلی پیش رو را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، برنامه آموزشی دانشجویان اینس دانشگاه در ترم پیش رو را مصوب کرد و بر این اساس تمام دروس نظری دانشجویان مقاطع کاردانی، کارشناسی، دکتری حرفه ای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی به صورت مجازی برگزار می‌شود و مسئولیت نظارت بر حسن اجرای این موارد بر عهده ریاست دانشکده ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 کلیه واحدها و دوره های عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی دانشجویان مقاطع کاردانی، کارشناسی، دکتری حرفه ای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی به صورت ترکیبی (حضوری و مجازی) با تاکید بر حداقل حضور برنامه ریزی شود.

دانشکده‌ها می‌توانند در صورتی که امکان برنامه ریزی واحدهای عملی به صورت تجمیع یافته و فشرده وجود داشته باشد، دوره‌های تجمیع یافته را در شرایطی که وضعیت شهر تهران قرمز نباشد به صورت کاملاً حضوری برگزار کنند.برای این مورد لازم است دانشکده باید پیشنهاد خود را به صورت مکتوب به معاونت آموزشی دانشگاه ارائه کند و در صورت تصویب کمیته بحران به مرحله اجرا درآورد.

کلیه دوره‌های کارآموزی دانشجویان به صورت حضوری در عرصه های مشخص شده در برنامه آموزشی رشته مربوطه با تاکید بر حداقل مواجهه غیرضروری با بیماران و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی برنامه ریزی می‌شود و دانشکده‌ها می‌توانند در صورت امکان به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که دوره‌های کارآموزی به صورت تجمیع یافته و فشرده در شرایطی که وضعیت شهر تهران قرمز نباشد به صورت کاملاً حضوری برگزار کنند. دانشکده باید پیشنهاد خود را به صورت مکتوب به معاونت آموزشی دانشگاه ارائه کند و در صورت تصویب کمیته بحران به مرحله اجرا درآورد.

همچنین حضور کارورزان در عرصه های مشخص شده در برنامه آموزشی رشته مربوطه و دستیاران در کنار اساتید برای خدمت رسانی بهتر به بیماران در این شرایط ادامه خواهد یافت. رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی ضروری بوده و توصیه اکید بر دریافت دوز بوستر واکسن است.

بیمارستان ها می‌توانند در صورتی که به دلیل تغییر شرایط کاری در بخش‌های آموزشی بالینی، امکان کاهش میزان مواجهه کارورزان وجود داشته باشد پیشنهاد خود را مبنی بر حضور کارورزان به صورت کشیک و Post کشیک به صورت مکتوب به معاونت آموزشی دانشگاه ارائه کنند و در صورت تصویب در شورای آموزشی دانشکده اجرایی کنند. کسانی که به دلیل بیماری زمینه‌ای در معرض خطر افزایش یافته ابتلا یا تشدید عوارش ناشی از ابتلای به کرونا هستند، می‌توانند با تایید کمیسیون پزشکی معاونت درمان دانشگاه از فعالیت در بخش های کرونا معاف شوند.

آموزش نظری و عملی دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی (Ph.D) به صورت حضوری است و تمام آزمون‌هایی که برگزاری آنها در این بازه زمانی برنامه ریزی شده است به صورت مجازی برگزار خواهد شد. آزمون‌هایی که تعویق افتادن آنها با تقویم آموزشی تداخلی ایجاد نمی‌کند می‌تواند در صورت تصویب شورای آموزشی دانشکده تا بعد از گذر از شرایط قرمز پاندمی به تعویق افتد و موارد به معاونت آموزشی دانشگاه اعلام شود.

طبق تاکید این دانشگاه، اعطای مرخصی استعلاجی در موارد لازم با رعایت پروتکل‌های ابلاغ شده از کمیته کنترل عفونت درمان دانشگاه انجام شود.

 برای دانشجویانی که تمایل به گذراندن دوره آموزشی ندارند، با ارائه درخواست کتبی به دانشکده مبنی بر مرخصی تحصیلی، مرخصی آنان جزء سنوات تحصیلی محسوب نمی شود و در خصوص دانشجویان شهریه پرداز در این ایام مرخصی تحصیلی به علت مذکور، شهریه ثابت اخذ نمی شود. در صورت پرداخت شهریه، شهریه پرداختی آنان محفوظ می ماند.

حضور تمام اعضای هیات علمی (اعم از علوم پایه و بالینی) در محل کار خود ضروری و الزامی است. دانشکده‌ها بر کیفیت آموزش مجازی نظارت دقیق داشته و نتایج آن را به صورت ادواری به معاونت آموزشی دانشگاه گزارش کنند.

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد؛ این شیوه نامه صرفا جهت اجرا در شرایط و دورانی که شهر تهران بر اساس اعلام ستاد کرونا شهر تهران وارد شرایط قرمز می شود، تهیه شده است. در صورت شرایط خاص که توسط مقامات ذی ربط کشوری یا دانشگاهی اعلام می‌شود، اطلاع رسانی لازم در خصوص تغییرات این شیوه نامه بر اساس نظرات مراجع کشوری انجام خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پیک ششم کرونا کرونا در ایران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی معاونت آموزشی دانشگاه صورت تصویب برنامه ریزی دانشکده ها شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۳۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران فاطمه یزدیان، رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره کرد.

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیات جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

کد خبر 6097171

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • ۸ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی برگزار می‌شود
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • برنامه پروازهای فرودگاه اصفهان امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد